Follow H

Jan. - 2015

Via DR TV kan du se alle DRs tv-kanaler og programmer – når det passer dig og hvor det passer dig.

DR TV tilbyder:
• Se alle DRs tv-kanaler live
• Se tidligere programmer i 7-90 dage efter udsendelse på en af DRs tv-kanaler*
• Se forpremierer på udvalgte programmer
• Se særligt udvalgte, ældre programmer fra DRs arkiv
• To særlige børne-tv-universer: DR Ultra og DR Ramasjang
• Hent inspiration fra DRs egne anbefalinger eller listen over Mest sete programmer
• Søg blandt alle programmer i DR TV
• Sorter indhold alfabetisk eller på de enkelte tv-kanaler
• Programoversigt for flere end 120 danske og udenlandske tv-kanaler
• I programoversigten kan du både læse om DRs programmer og hoppe direkte til programmet
• Del programmer via Facebook, Twitter, sms eller mail
• Tilvælge undertekster på flere dansk-sprogede programmer
• Betjeningen er optimeret for blinde

Denne app er gratis, fordi DR er finansieret via medielicensen i Danmark.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.dr.webplayer